flexibele werkwijze
met een vaste kwaliteit
zonder toevoeging van
kunstmatige smaakstoffen
breed assortiment van
overheerlijke producten
VEEL MOGELIJKHEDEN BIJ
TOELEVERING TOPPRODUCTEN
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Zakelijke mogelijkheden bij puur brabant

toelevering van pure producten

Wij bieden diverse zakelijke mogelijkheden bij de toelevering van voedselproducten. Ons uitgangspunt is om producten te leveren die puur zijn, dus zonder kunstmatige smaakversterkers. 

Onze klanten zijn divers: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Ook verzorgen wij maaltijden voor bedrijven waarbij het personeel over moet werken.

Wij leveren een assortiment van verschillende voedselproducten, zowel basisproducten, halffabricaten als eindproducten. Altijd pure producten want die bieden de beste smaakbeleving.

Door onze grote flexibiliteit zijn wij in staat om snel te schakelen en onze klanten te voorzien in hun wisselende vraag binnen ons assortiment van producten met topkwaliteit.

Rauwe producten als basis

Onze rauwe producten worden in de basis gevormd door vlees van rund, varken en kip van boeren uit de regio. Altijd puur zonder kunstmatige toevoegingen.

Weten waar het vlees vandaan komt, is belangrijk. Wij hebben dan ook direct contact met de boeren. Wij leveren onze producten rechtstreeks van boerderijen uit de buurt.

Op basis van de gemaakte afspraken leveren wij onze producten op locatie. Aan hand van de wensen en eisen die gesteld worden zodat de eigen kwaliteit gewaarborgd wordt.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden op zakelijk gebied? Neem dan, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op. Bel met 0413 – 530 214 of ga naar onze contactpagina. 

in eigen beheer bewerkte producten

Naast rauwe producten leveren wij ook bewerkte producten. Wij beschikken over een moderne keuken waar wij een groot assortiment van producten bewerken tot halffabricaat.

Of het nu gaat om het bereiden van vlees volgens eigen receptuur of het op maat snijden, bij ons is men aan het juiste adres om exacte voorkeuren toe te laten passen.

Wij leveren uit eigen keuken ook specifieke producten zoals bavette, en tomahawk. Heerlijk vlees waarmee klanten voorzien kunnen worden van een bijzondere smaakbeleving.

Naast vleesproducten leveren wij ook groente, salades en brood rechtstreeks van de bakker. Kortom, wij zijn van alle markten thuis als het gaat om de toelevering van eerlijke producten. 

Meer weten? Bel dan met 0413 – 530 214.

leveren van eindproducten

Naast rauwe producten en halffabricaten bieden wij ook de mogelijkheid om zelfs eindproducten te leveren zoals het compleet verzorgen van een BBQ of buffet. 

Door onze jarenlange ervaring en onze heerlijke producten kan de levering van eindproducten aan ons over gelaten worden. Wij kunnen cateren aan groepen tot 500 personen.

Wij leveren niet alleen de eindproducten, maar kunnen deze ook op locatie afbakken. Daarnaast leveren wij ook, indien nodig, alle bijbehorende onderdelen zoals bestek en borden.

Zelfs voor de inzet van personeel dat helpt bij het serveren of opdienen bieden wij mogelijkheden om onze klanten te ontzorgen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

eerlijk en betaalbaar vlees

Wij kiezen bewust voor een beter leven voor dier, mens en milieu. Dit betekent dat wij verantwoord vlees leveren zonder onnodige toevoegingen en aandacht voor welzijn en kwaliteit.

Wij leveren eerlijke streekproducten. De boeren in onze regio zetten zich iedere dag opnieuw in om kwaliteitsvlees te leveren door te investeren in de leefomstandigheden van de dieren.

Door onze flexibele wijze van ondernemen zijn wij in staat om eerlijke producten te leveren tegen betaalbare prijzen. Superieur in kwaliteit en heerlijk qua smaak. 

Meer weten? Bel dan met 0413 – 530 214. Of neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij staan onze klanten graag te woord om de verschillende mogelijkheden toe te lichten!

buffet lunch op locatie

Lunch of buffet op locatie

Voor een heerlijk verzorgde lunch of buffet  op locatie ben je bij Puur Brabant aan het juiste adres. Van klein tot groot, van simpel tot uitgebreid, wij zijn van alle markten thuis.

Wij bieden verschillende mogelijkheden die wij jou graag toelichten in een gesprek. Dat kan, uiteraard geheel vrijblijvend in onze winkel, via de telefoon of per e-mail. 

In het gesprek kunnen wij jou tips geven over hoe een heerlijke lunch of buffet samengesteld kan worden en jij kunt ons jouw wensen kenbaar maken. 

Zelfs voor de inzet van personeel dat helpt bij het serveren of opdienen bieden wij mogelijkheden om onze klanten te ontzorgen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.